Aanbod

Systemisch Werk en Opstellingen

SYSTEMISCHE COACHING
Individuele Begeleiding op maat

Soms loop je vast in je persoonlijke leven, relaties of werk, zonder dat je de vinger kan leggen op de precieze oorzaak. Het gaat niet lekker op je werk, er zijn spanningen in je gezin en je loopt tegen je grenzen aan.

Je zit al een tijd niet lekker in je vel zit en voelt je continu futloos, emotioneel, prikkelbaar, onrustig of gestrest. Een belangrijke vraag die je jezelf kan stellen is: "Wat hindert mij om mijn ding te doen?".

De oorzaak van onbewuste gedragspatronen en onverwerkte emoties kan liggen bij een ingrijpende gebeurtenis in je leven, of iets wat ooit plaatsvond in jouw familiesysteem.

Een individuele opstelling kan verhelderen wat er speelt in de onderstroom op onbewust niveau. Je familiegeschiedenis vormt hierbij een bron van informatie.  Lees meer

Communicatieve Vaardigheden

COMMUNICEREN VANUIT HELDERE INTENTIE
Communicatietraining voor teams & individu

Herken je situaties waarin je een gesprek liever uit de weg gaat? Wil je gewaardeerd en serieus genomen worden op je werk en in je relatie? Zoek je naar handvatten hoe je gevoelens of lastige onderwerpen ter sprake brengt?

Begrepen worden door een ander en begrip opbrengen voor elkaar is niet altijd eenvoudig. Voor het bereiken van je doel is het belangrijk om een dialoog aan te gaan. In de praktijk pakt het soms anders uit dan je wenst, omdat je de juiste stappen niet weet je zetten.

Werkwijze
Communiceren vanuit Heldere Intentie is gebaseerd op het Vier Fasen Communicatie Model. Deze praktijkgerichte methode bevat krachtige tools en biedt handreikingen voor denkers, dromers en doeners die helder willen communiceren vanuit openheid en gelijkwaardigheid.  Lees meer

Body - Mind Experience

TOG CHÖD WISDOM SWORD EXPERIENCE:
Ervaringsgerichte interactieve zwaardworkshop

De huidige samenleving en bedrijfscultuur vraagt veel van mensen, mede door de druk om targets te behalen. Winst maken alleen is geen garantie voor een gezond bedrijf dat op alle niveaus wil floreren.

Betrokken, bewuste, vitale werknemers en teams staan aan de basis daarvan. Het is onze missie om hier een bijdrage aan te leveren.
Lees meer over de Tog Chöd Wisdom Sword Experience.

NB: Tog Chöd The Wisdom Sword is een krachtige tool die transformerend werkt voor lichaam en geest.

Ook voor particulieren is het mogelijk om een 1 op 1 of duo Tog Chöd sessie op maat aan te vragen.

Lees meer