Janet

IMG_0132

Janet Kunst
Docent & Opleider Tibetaanse Bewegingsleer
Coach voor Levenskunst en Systemisch Bewustzijn

Wie ben ik?
Vrouw, geliefde, dochter, zus, stiefmoeder, vriendin, docent, student, danser, coach, blogger, warrior, dakini, natuurgenieter, levenskunstenaar, muziekliefhebber, boeddhist... De vraag is, of ik dit wérkelijk ben. Ik ben het allemaal en ik ben het geen van allen. Mijn leven verandert namelijk voortdurend en ik verander mee. Dynamisch en altijd in beweging.

Wat ervaar ik?
Ruim 30 jaar was ik werkzaam in het onderwijs. Kinderen leerden mij hoe onbevangen en puur je in je kern bent. Door opgebouwde patronen kun je het contact met deze onbevangenheid kwijt raken. Als je je laat leiden door angst, controle of verwachtingen, word je juist wie je niet wilt zijn.

Wat geloof ik?
Ik geloof dat iedereen over een unieke, authentieke kern beschikt. Het is mijn passie om je te begeleiden naar het (her)vinden van die kern en wendbaar om te gaan met veranderingen op je levenspad. Als je het heft in eigen handen neemt, versterk je de regie over je bestaan.

Wat leef ik?
Belangrijke waarden voor mijn leven en werk zijn verbondenheid, gelijkwaardigheid, liefde, compassie, vertrouwen, integriteit, humor, delen en dienstbaarheid.

Wat doe ik?
Ik ben opgeleid in Tibetaanse Yoga, boeddhistische filosofie, Tibetan Shamata Meditatie, Kum Nye Massage, Systemische Coaching en De Vier Fasen Communicatie. Deze technieken zijn gericht op vitaliteit, aandacht, (systemisch) bewustzijn, zelf-transformatie. Ze vormen de basis van mijn begeleiding en coaching. Sinds 2014 leid ik mensen op tot Tog Chöd docent.

Wat inspireert mij?
Het boeddhisme vormt mijn bron van inspiratie. Het idee dat je anderen nodig hebt om te kunnen veranderen, spreek me aan. Door anderen te helpen, help je ook jezelf: "One Change, All Change".