Janet

IMG_0132

 

Janet Kunst
Docent & Opleider Tibetaanse Bewegingsleer
Coach 
voor Levenskunst en Persoonlijk Leiderschap

Wie ben ik?
Vrouw, geliefde, dochter, zus, vriendin, docent, student, danser, coach, blogger, warrior, dakini, natuurgenieter, levenskunstenaar, muziekliefhebber, boeddhist... De vraag is, of ik dit wérkelijk ben. Ik ben het allemaal en ik ben het geen van allen. Mijn leven verandert namelijk voortdurend en ik verander mee. Dynamisch en altijd in beweging.

Wat ervaar ik?
Ruim 30 jaar was ik werkzaam in het onderwijs. Kinderen leerden mij hoe onbevangen en puur je in je kern bent. Door opgebouwde patronen kun je het contact met deze onbevangenheid kwijt raken. Als je je laat leiden door angst, controle of verwachtingen, word je juist wie je niet wilt zijn. 

Wat geloof ik?
Ik geloof dat iedereen over een unieke, authentieke kern beschikt. Het is mijn passie om anderen te begeleiden naar het (her)vinden van die kern en wendbaar om te gaan met veranderingen op je levenspad. Als je het heft in eigen handen neemt, versterk je de regie over je bestaan.

Wat leef ik?
Belangrijke waarden voor mijn leven en werk zijn verbondenheid, gelijkwaardigheid, liefde, compassie, vertrouwen, integriteit, humor, delen en dienstbaarheid.

Wat doe ik?
Ik ben opgeleid in Tibetaanse Yoga, boeddhistische filosofie, mindfulness en procesgericht lichaamswerk. Deze technieken zijn gericht op vitaliteit, aandacht, bewustzijn en leiderschap en uitstekend te combineren met coaching. Sinds 2014 leid ik mensen op tot Tog Chöd docent.

Wat inspireert mij?
Het boeddhisme vormt mijn bron van inspiratie. Het idee dat je anderen nodig hebt om te kunnen veranderen, spreek me aan. Door anderen te helpen, help je ook jezelf: "One Change, All Change". 

Leraren op mijn pad: bronnen van inspiratie en liefdevolle confrontatie.

Janet&Tulku-2010

Tulku Lobsang Rinpoche
Nangten Menlang International

Martina

Martina Gijsbers
Vrouwen Vallei

Mijn Root Master vanuit het Tibetaanse Boeddhisme. Van hem ontving ik overdracht van Tog Chöd, Tibetaanse Yoga, boeddhistische filosofie en Mindfulness.

Procesbegeleider, leraar, supervisor en een "soulsister". Van haar leerde ik kracht en kwetsbaarheid te verenigen door mijn vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten te onderzoeken en te integreren.

Coach, mentor, kameraad en mede Tog Chöd Master. Van hem leerde ik wat het is om authentiek te zijn en te coachen vanuit mijn bron.