Tog Chöd Transformatie Sessie

Heb je even genoeg van praten? Ben je toe aan een unieke ervaring vanuit een ander perspectief?
Soms is praten niet de juiste of gewenste ingang om naar een probleem te kijken. Praten kan je gedachten stroom activeren i.p.v. verminderen. Beweging zet vastgelopen zaken in gang, brengt je uit je hoofd en in je lijf.

Het lichaam biedt toegang tot het nu
Je lichaam is een wijs instrument. Het is de toegangspoort tot de realiteit. Je lichaam kan zich nooit bevinden in het verleden of in de toekomst. Het kan alleen maar aanwezig zijn in het hier en nu, waar transformatie plaats vindt. Door te bewegen kan je lijf uitdrukking geven aan wat er zich in jouw gedachten afspeelt. Vervolgens kun je daar woorden aan geven, of stil worden.

Wat houdt een Transformatie Sessie in?
Een Transformatie Sessie is een individuele sessie op maat, waarin beweging met het houten Tog Chöd zwaard centraal staat. Tog Chöd betekent “doorklief / doorsnijd je gedachten”. Afhankelijk van jouw wens en hulpvraag gaan we samen aan de slag. Ervaring met Tog Chöd is niet noodzakelijk.

Hoe werkt het?
Binnen de Transformaties Sessie gebeurt wat plaats mag vinden, afgestemd op jouw behoefte in het nu. Je leert een aantal dynamische zwaard bewegingen die een transformerend effect hebben op je lichaam, energie en gedachten. Er moet niets, er wordt vanzelf duidelijk of je iets wilt loslaten of versterken. Het zwaard doet zijn werk en geeft je letterlijk grond, houvast en richting. Het spiegelt jou en brengt je in contact met je innerlijke kracht, op een natuurlijke manier.


Voor wie is de Transformatie Sessie geschikt?

De Transformatie Sessie sluit aan bij vrouwen en mannen die de verbinding met zichzelf willen herstellen en vanuit moed de regie over hun leven willen (her)pakken. Het Tog Chöd “Wijsheid Zwaard” bevordert moed, daadkracht en zelfvertrouwen en draagt bij aan het ontwikkelen van autonomie, eigenwaarde en eigenheid.

Bij welke problematiek sluit de Transformatie Sessie aan?
Jouw hulpvraag kan betrekking hebben op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel privé als werk gerelateerd. Denk aan problemen in de relationele of collegiale sfeer, omgaan met stressfactoren of levensvragen en zingeving. Bijvoorbeeld:

* Je hebt dagelijks te kampen met stress en vind het lastig om snelle veranderingen bij te benen. Je wilt flexibel inspelen op stressvolle situaties en veranderingen zelf initiëren.

* Je pikt signalen die je lijf je geeft niet op en zit veel in je hoofd. Je wilt in contact komen met je lijf en je gedachten op een lager pitje zetten.

* Je ervaart onrust en raakt snel afgeleid. Je verlangt naar ruimte in je hoofd voor meer helderheid, focus en energie.

* Je hebt moeite om met emoties om te gaan. Je wilt je emoties vrijelijk kunnen uiten, zonder ze te onderdrukken of uit te leven.

* Je zegt JA waar je NEE bedoelt en vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen. Je voelt behoefte om je grenzen aan te geven en waar nodig daadkrachtig op te treden.

* Je hebt verlangens en behoeftes maar weet niet goed waar je prioriteiten liggen. Je wilt helder krijgen waar je hart naar verlangt en hoe je dit vorm kunt geven in je dagelijkse bestaan.

* Je bent bang om prettige en positieve dingen in je leven te verliezen. Je wilt leren hoe je om kunt gaan met onvervulde verwachtingen en tegenslag.

* Je voelt je ongelukkig en onvervuld, zonder te weten waar het aan ligt. Je zoekt handvatten om je leven richting, inhoud en diepte te geven.


Wat is de rol van Janet?

Janet vervult binnen de Transformatie Sessie de rol van coach en begeleider. Ze stemt zich af op wat je nodig hebt, leert je de specifieke zwaardbewegingen aan, stelt vragen en bewaakt het grote geheel.

Janet is gecertificeerd Tog Chöd Master, Communicatie Trainer en Coach voor Krijgerschap & Levenskunst.

Waar vindt de Transformatie Sessie plaats?
De Transformatie Sessie vindt plaats in de zaal of in de natuur. Dit geschiedt in overleg en op een nader te bepalen plaats. Een sessie op locatie in jouw omgeving is ook mogelijk. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Investering en gratis intake
De Transformatie Sessie duurt 5 kwartier. De investering bedraagt € 75,00. Vooraf vindt een gratis intake plaats van maximaal 15 minuten.

Drieluik of Intensive
Je kunt ook kiezen voor een Drieluik: 3 sessies van 5 kwartier voor € 210,00.

Wil je een Transformatie Sessie van één dagdeel, dan kun je kiezen voor de Intensive. De Intensive duurt maximaal 3 uur en bedraagt €175,00. (Inclusief thee, gevitaliseerd water en een versnapering)

Aanmelden
Bel voor een afspraak of gratis intake naar 06 20235909