Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie

Het Tog Chöd zwaard, wat kan je ermee?
Ervaar je last van stress en steken verstorende emoties en gedachten herhaaldelijk de kop op?
Zijn er terugkerende thema’s in je leven die je voortdurend belemmeren?
Vind je het moeilijk om je behoeftes en grenzen aan te geven?
Loop je vast in het contact met anderen of raak je in conflict?
Wil je knopen doorhakken vanuit daadkracht en positieve macht?

Een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie is een individuele sessie op maat, waarin bewegen met het Tog Chöd zwaard centraal staat. Tog Chöd betekent vrij vertaald: “doordring je gedachten met bewustzijn”. Als je open staat voor een andere ingang om tot verandering te komen dan alleen praten, is een Tog Chöd Sessie vast iets voor jou.

Tog Chöd The Wisdow Sword is een methode voor zelf-transformatie. Het bevordert autonomie, eigenwaarde en daadkracht. Je neemt daarbij letterlijk het heft in eigen hand. Het zwaard geeft houvast, focus en richting en brengt je direct in je lijf. Van je hoofd naar je hart.

 

 

Het zwaard als liefdevolle spiegel
Zwaarden staan van oorsprong symbool voor waarheid, gerechtigheid, wijsheid en compassie. Daarnaast is het zwaard verbonden met het element metaal. Metaal staat symbool voor denken, reflecteren en loslaten en heeft de eigenschap om iets te weerspiegelen.

Wanneer je met het Tog Chöd Wijsheidzwaard gaat werken, gaat het er om dat je leert zien wát er gespiegeld wordt. Dát wat niet jouw eigen spiegelbeeld is, maar een verborgen trigger waar je onbewust (nog) op aan haakt.

Dat kan een oud gewoontepatroon zijn, een belemmerende overtuiging, een verstorende gedachte of terugkerende emotie die je uit je evenwicht brengt. In Tog Chöd noemen we deze triggers onze “innerlijke vijanden”.

Een trigger linkt meestal aan iets wat je in het verleden hebt meegemaakt en wat in het hier en nu gevoelens van angst, boosheid, arrogantie, jaloezie of verdriet oproept.  

Als reactie hierop kan je in figuurlijke zin onplezierige, ongewenste ervaringen vanuit weerstand wegduwen en aangename of gewenste ervaringen vast grijpen. Je raakt gaandeweg verstrikt in een soort vicieuze cirkel. Dit kan ten koste gaan van je levensenergie.

Wat kan een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie opleveren?
Als je zonder oordeel een gebeurtenis of ervaring beziet vanuit een nieuwsgierige, open houding en een kalme, heldere “doorsnijdende” blik, kun je dwars door jouw “Zelf” en de illusies die het ego opwerpt, heen kijken. Je leert doorzien wat jou (nog) verstoort en wat ondersteunend of helpend is voor jouw groei- en helingsproces als mens.

Een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie geeft je tools om uiting te geven aan wat er innerlijk in jou leeft, zodat je verbonden kan blijven met de vitale stroom van het leven. Het is een methode om op jouw eigen wijze uitdrukking te geven aan jouw gedachten, gevoelens en emoties. We creëren ruimte voor helderheid, rust, bewustzijn en ontspanning in lichaam en geest. Bewegen met het zwaard brengt hoofd, hart en handen samen en biedt je een uniek perspectief om positieve verandering te initiëren.

Voor wie is de Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie geschikt?
De sessie sluit aan bij vrouwen en mannen die bereid zijn naar zichzelf te kijken, hun innerlijke kracht willen toe eigenen en vanuit moed de regie over een hun leven willen herpakken. 

 

Praktisch
De Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie vindt plaats in de zaal of in de natuur. Dit geschiedt in overleg en op een nader te bepalen plaats. Een sessie op locatie in jouw omgeving is ook mogelijk. Hier zijn extra kosten aan verbonden (0,22 cent per kilometer)

Uitwisseling
Een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie kost € 75,00 (ca. 75 minuten ) en € 115,00 voor 2 uur (120 minuten)
Vooraf vindt een gratis telefonische intake plaats van maximaal 20 minuten. 
Je kunt hierin kenbaar maken waar je behoefte ligt en kennis maken met Janet.

Intensive: Tog Chöd en Systemische Coaching
Wil je een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie van één dagdeel, dan kun je kiezen voor een Intensive. Beweging wordt afgewisseld met Systemische Coaching. De Intensive duurt maximaal 3 uur en bedraagt €170,00 (Inclusief thee, water en een gezonde versnapering) 

Particulier/Zakelijk:
NB: De prijzen zijn voor particulieren. Wil je een factuur voor je bedrijf, dan wordt er over het bedrag 21% BTW in rekening gebracht. Heb je geen vast inkomen of leef je van een uitkering? Neem dan even contact met mij op om te bespreken wat er mogelijk is.

Aanmelden
Wil je onderzoeken of een Tog Chöd Ruimte voor Jou Sessie aansluit bij jouw thema of hulpvraag? Neem vrijblijvend contact op via Whatsapp 0620235909 of stuur een mail naar levenskunstinbeweging@gmail.com voor een gratis intake van 20 minuten.